duminică, 3 iulie 2016

Propan.

Fata se smuci treaz. Se uită la fereastră, frica de ceea ce ea ar vedea, totuși dezvăluit nimic, dar noaptea întunecată. S-au întors, gândi ea cu nerăbdare. Acum o săptămână, fata sa trezit pentru a găsi că cineva a avut bucle de pulverizare pictat și mâzgăleli de albastru și roșu la ușă de garaj. Mama a crezut că a fost o bandă rivală la început, poate încerca să intimideze clanul fratele fetei, dar fata nu a fost atât de sigur. Ea nu ar fi văzut graffiti bandei de genul asta; de obicei, a fost doar o singură culoare, iar ei ar scrie doar o literă și un număr, cum ar fi "X4" pe care o văzuse într-un stand baie la școală. În cazul în care au folosit o mulțime de culori, a fost de a picta un pseudonim în litere reci, Bulbuc, cum ar fi cele de sub podul de pe casa ei de mers pe jos. Acest lucru sa uitat nimic de genul graffiti.

Ea a crezut că era o prostie la momentul respectiv, dar în dimineața următoare ca mama a fost de a pleca la muncă, ea a observat ceva situată în partea de sus pe alee. Era o scândură lungă, din lemn cu cuie poking prin ea, ascuțit fața în sus. A fost un lucru bun mama a observat, pentru că s-ar fi aparut toate anvelopele ei sigur.

Fata era neliniștit cu privire la aceasta, cu toate că nimic rău nu sa întâmplat. Evenimentele au fost ciudate, mai mult decât orice, dar mama a spus că va întreba prietenul ei să rămână peste noapte în noaptea următoare pentru a le menține în condiții de siguranță. Asta a facut fata se simt un pic mai bine, dar ceva sa întâmplat în acea noapte, de asemenea. Fata a crezut că toate acele globuri de alb pe lucios lui BMW au fost doar caca pasăre. Părea ca un întreg stol de păsări gigant au descărcat povara lor intestinale dreptul asupra mașinii sale intenționat, iar din moment ce fata nu-l place mult, ea a făcut-o să râdă. Prietenul mamei sa enervat și a blestemat mult, deși, pentru că globurilor s-au dovedit a fi pentru îndepărtarea vopselei. Ar trebui să te întreaga mașină revopsite.

Într-un fel, care vizează un om complet crescut ca asta a facut fata mai speriată decât orice altceva. Ea nu sa mai simt ca pranksters adolescente, nici rivalitate gasca.

In prezent, ea era îngrijorată că nu s-ar putea auzi nimic, chiar dacă cineva a fost chiar în fața ușii, pentru că inima îi bătea atât de tare în urechi. Ea încordate să asculte un alt sunet, oricum și -

Tronc. Tronc.

Ochii ei țâșni la sursa de zgomot și a dat seama că vine din dormitorul fratelui ei, care a permis accesul la un perete cu camera de zi. Probabil o fac, ea sa crispat în disconfort. Fratele ei și prietena lui ar fi trebuit să fie grijă de ea. Ea nu a avut nevoie într-adevăr o bona, dar iubitul mamei nu a vrut să mai vină. Mama a avut cursuri de noapte și nu ar lăsa pe fată stai singur aici, din moment ce cineva ținut joacă cu casa.

Tronc. Tronc. Tronc.

Fata se întoarse în sus volumul televizorului pentru a le ineca. Ar adormit vizionarea Nickelodeon, dar acum un spectacol vechi în alb-negru a fost pe. Se gândi doar merge la culcare, dar camera ei era la etaj, iar scara era întuneric. Râsul și vorbesc din sitcom-ul a fost reconfortant. Ea ar cădea doar adormit pe canapea, iar mama o va pune în pat când a ajuns acasă.

În momentul în care episodul sa încheiat, din camera fratelui uriaș ei a fost mult timp plecat. Acum, el se juca casetele lui rap, și chiar dacă ea a placut muzica - si ea chiar ar fura Walkman lui, când a ieșit din casă și de a le asculta - adanc, bass-ul cutremurându a pătruns în inima ei pe timp de noapte și a stabilit-o pe muchie. Ar fi mai puțin copleșitoare, dacă ea a mers la etaj, asa ca ea sa resemnat să curajos întuneric și să încerce să adormi în patul ei.

Pe măsură ce se ridică de pe canapea pentru a opri televizorul, ea a crezut că a zărit un fulger de lumină din exterior. Ea a înghețat. O mașină? Casa lor a fost stabilită pe un deal, astfel încât ferestrele camera de zi se uita pe cea mai mare parte cer și vârfurile arborilor, nu drumuri sau trotuare. Nu putea fi o mașină. Fulger? Dar, nu a existat nici un nor pe cer toată ziua ... La fel cum ea însăși a convins că a imaginat, fata a văzut din nou lumina. Era o lanternă. Cineva se plimba prin curtea lor sub punte spate, iar fasciculul de la lampa lor flicked sus prin copaci ca cifra păși peste bușteni și buturugi mai mari.

Ea a putut vedea omul de lumina slabă care vine de la fereastră la care ea a stat - și era cu siguranță un om, cu o mare, spate lat si picioare lungi strivindu prin pensula - tăiate, mai aproape și mai aproape de magazia de rezervor lor propan . Când el sa oprit și așezat pachetul avea la el, fata a sărit din spate și se întoarse, alergând spre camera fratelui ei. Se uită la gaura rupta pe care el a lovit în ușă și pentru o clipă reanalizat, dar cineva a fost în afara casei lor, iar ea nu știa ce altceva de făcut.

Fata a bătut la ușă. Așteptat. Un pic însărcinată din nou. Un pic însărcinată mai tare, și în cele din urmă a auzit pași venind spre ușa închisă. Fratele ei a aruncat deschis, și un perete de fum mirositor lovit cu fața ei. Nu a fost ca de obicei, camera lui mirosea - acel miros ciudat dulce, ca un sconcs, dar nu-i rău. Acest lucru a fost mai mult ca atunci când mama curățat cuptorul. Sau ca o cutie de gunoi. Sau ambele în același timp.

"Ce vrei?"

"E cineva afară."

"La naiba! Casa de mama lui? "

"Nu, nu e mama. Cred că e ca ultima dată ... "Fata a început să plângă. Fratele ei a fost a fi prost. Ochii lui erau roșii, iar prietena lui a fost pur și simplu culcat acolo în patul lui, nu face nimic, atunci când era cineva din afara casei lor! Ea a dorit mama erau acasă.

"Cineva e afară?"

"Da! Asta e ceea ce încerc să-ți spun! "Fata a început să plângă.

Fratele ei a tras pe jacheta carouri roșu și negru și stângăcie au împins-o deoparte. El se duse la fereastra camerei de zi, cel care uită în jos pe deal, iar fata a urmat. Ea a putut vedea omul acolo jos, aplecat deasupra rucsacul, ca și cum ar încerca să se ascundă, așa cum a scos ceva din rucsacul lui. Ceva lung și strălucitor. Era un ferăstrău.

Fata a presat fața la sticlă pentru a vedea mai bine.

"Hei! Eu te văd, nenorocitule! O să chem poliția naibii! "Fratele ei a strigat, vocea lui abia post-pubescente cracare pe ultimul cuvânt.

Omul a sărit în sus și a scăzut ferăstrăul. Înainte de fratele fetei ar putea striga orice altceva, omul a fost sprinturi pe deal la Begonia Road, care rulează la un unghi pentru a ajunge departe de casa lor. Fratele fetei se întoarse pe călcâie și izbucni ușa din față. La fel ca fata începea să vă faceți griji că fratele ei a găsit omul și omul l-ar putea răni, fratele ei s-au întors în ușă, transpirat, palid și cu respirația tăiată.

"El a plecat."

"Esti sigur?"

"Da."

"Crezi că se va întoarce?"

"Eu nu știu naibii, bine? Doar du-te la culcare. "

Fata a mers la etaj în camera ei, dar ea nu a putut dormi. Ea sa așezat pe patul ei, până când ea a văzut farurile în fereastra ei, care a anunțat întoarcerea mamei, apoi s-au strecurat la aterizare în afara camerei ei și a ascultat fratele ei spun mamei ce se întâmplase.

"Isus," mama a oftat când auzise povestea. "Slavă Domnului că voi sunteți în regulă."

"Da."

"Cine crezi…?"

"Nu te uita la mine așa, mama, nu a fost din cauza mea."

"N-am spus că a fost, Joseph. Eu pur și simplu nu știu cine altcineva ar putea face acest lucru, sau de ce. Și dacă e niște derbedei care încearcă să te sperii? "

"El nu a încercat să ne sperie, el încerca să arunce în aer casa!"

"Casa nu s-ar fi explodat. Aceasta ar fi cauzat o scurgere, asta e tot. Ne-a costat o avere pentru a fi reparat și rezervorul umplut. Poate scânteia de lama ar fi început un foc, dar nu ne-ar fi explodat. O să verific mâine. "

"Poate că nu știa asta. El încerca să ne arunce în aer. "

S-au dus liniștit. Fata se tiptil la patul ei și se târî sub capacele, astfel încât, atunci când mama a venit și a verificat pe ea, ea s-ar fi crezut ca fata a fost profund adormit. Dar ea nu a dormit deloc în noaptea aceea.

Mama a spus că rezervorul a fost, probabil, bine în dimineața următoare, dar ea avea nevoie de propan și a chemat un profesionist să vină și să se asigure că nu a fost o scurgere. Era sâmbătă, așa că mama a făcut pâine prăjită franceză pentru fata si Joseph. Prietena lui Iosif era încă doarme.

A sunat telefonul. Mama a ridicat de pe muntele ei pe perete și a zis: "Alo?" Fața ei a mers la rece. Tatăl fetei trebuie să fie pe cealaltă linie.

El a întrebat cum a fost ea, fata ghicit, pentru că mama a spus "bine", dar ea a spus în ascuțit vocea care a trădat cuvintele ei. Mama nu a mințit cu excepția cazului când a spus că "bine", și întotdeauna în acel ton.

Tatal fetei a vrut să vină și să împrumute niște unelte de magazie. Mama nu a spus nimic despre noaptea trecută, sau celelalte nopți. Fetița știa mama se temea că va folosi informația în instanța de judecată pentru a face sa pară ca o mamă nepotrivită. El a făcut atunci când fata a primit păduchi de la școală și a spus că mama acasă nu a fost destul de curat. casa mamei lui a fost întotdeauna curat.

Tatal fetei a sosit în camionul lui mare, alb Chevy la scurt timp după ce au terminat micul dejun, iar el a intrat în casă ca el locuia acolo. El a năpustit fata în sus pe umerii lui mari, largi, iar fata încrețită nasul la miros ciudat pe jacheta lui Jean gros, ce a amestecat cu mirosul obișnuit de rumeguș și țigări. Mama ia dat o ceașcă de cafea, negru. El a vorbit despre ușa de garaj, a spus că a fost sigur legate de bandă, și a tras Joseph un aspect urât.

"Nu cred, Mike. Nu am văzut nici un graffiti de genul asta inainte. "

"Ei bine, am. Și cred că știi ce să faci asta ", a declarat Mike, cauta acuzator la Iosif din nou. Iosif sa sculat și sa dus în camera lui.

"Da, eu fac", a spus mama. "Noi vopsi."

Mike a oferit pentru a ajuta și a spus că se va întoarce mâine cu o rola si o galeata de vopsea, dar acum a trebuit să plece, așa că a ieșit pe ușă și au urcat pe cărare în magazie.

Fata a ieșit afară, când a fost din nou în sus, la camionul lui de a spune la revedere. El a fost ridicat un pachet în scaunul pasagerului, și ea a văzut ceva strălucitor prin lipirea fermoar deschis.

"Ce-i asta?", A întrebat ea.

"Un fierăstrău. O ajut pe cineva cu un proiect de astăzi ".

"Nu aveți unul dintre cei?"

"Am facut. Trebuie să fi lăsat aici ultima dată când am vizitat-o. "

Au încuiat ochii pentru un moment, iar fata a încercat să nu lase gândurile ei arată pe fața ei. Nu mai era sigură ce credea ea, oricum ... A simtit ca ea a făcut-o atunci când ea a fost de a lua un test de la școală și ea știa răspunsul la o întrebare, dar pur și simplu nu a putut trage în sus în memoria ei. Tatal ei a rupt privirea mai întâi, ranjit și a urcat în camion. Nu se uita la ea din nou, așa cum sa întors camionul lui în jurul valorii de pe alee și pufăia până la Begonia Road, dar că mirosul din jacheta lui zăbovit pijama fetei. Mirosul distinct de propan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu